سخنگوی سازمان اورژانس کشور:

هزار و ۱۷۵ نفر در ۶ ماه نخست امسال دچار غرق شدگی شدند

هزار و ۱۷۵ نفر در ۶ ماه نخست امسال دچار غرق شدگی شدند
تاريخ:دوم مهر 1398 ساعت 15:30   |   کد : 11943   |   مشاهده: 20027
سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: هزار و ۱۷۵ نفر در ۶ ماه نخست امسال در سطح کشور در محیط‌های آبی دچار غرق شدگی شدند که ۷۲۸ نفر از این افراد جان خود را از دست دادند.
به گزارش ایران پزشک، مجتبی خالدی درباره افرادی که دچار غرق شدگی شدند، افزود: ۱۳ درصد از افراد غرق شده در گروه سنی ۴ تا ۱۰ سال قرار دارند. در ۶ ماه نخست امسال از مجموع ۱۱۷۵ مصدوم و فوتی حوادث ناشی از غرق شدگی ۲۱ درصد مربوط به میانگین سنی ۱۱ تا ۲۱ سال، ۱۳ درصد مربوط به ۴ تا ۱۰ سال، ۱۸ درصد مربوط به ۳۱ تا ۴۰ سال، ۲۵ درصد مربوط به گروه سنی ۲۱ تا ۳۰ سال، ۸ درصد مربوط به گروه سنی ۴۱ تا ۵۰ سال، ۵ درصد مربوط به کودکان زیر ۳ سال، ۴ درصد مربوط به ۵۱ تا ۶۰ سال و ۶ درصد مربوط به گروه سنی بالای ۶۱ سال و بیشتر هستند.

وی بیان کرد: در این مدت، کوچکترین فرد غرق شده پسربچه ۶ ماهه‌ای در روستای تازه کند اردبیل بود که پس از انتقال به بیمارستان و درمان، ترخیص شد. مسن‌ترین فرد غرق شده هم، آقای ۹۵ ساله در ارومیه در محل حادثه جان باخت.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور اظهار داشت: ۴۴۷ نفر پس از نجات از غرق شدگی توسط اورژانس پیش بیمارستانی تحت مداوای اولیه قرار گرفتند که ۳۶۴ نفر مصدوم جهت ادامه روند درمان به مراکز درمانی منتقل و ۸۳ نفر در محل حادثه درمان شدند.

خالدی گفت: رودخانه‌ها در صدر حوادث ناشی از غرق شدگی قرار دارند. در ۶ ماه گذشته از مجموع هزار و 175 غریق از نظر تفکیک مکانی، ۳۷۲ نفر معادل ۳۵ درصد از کل غریق‌ها در رودخانه‌ها، ۱۰ درصد در سایر محیط‌های آبی شامل (حوض، جوی، آب انبار و…)، ۱۰ درصد در دریاچه پشت سد، ۲۹ درصد در دریا، ۸ درصد در استخر کشاورزی، ۵ درصد در کانال آب و ۳ درصد در استخر شنا و دریاچه‌های طبیعی دچار غرق شدگی شده‌اند.

وی افزود: استان‌های مازندران، گیلان و آذربایجان غربی در صدر بیشترین حوادث ناشی از غرق شدگی هستند و در ۶ ماه نخست امسال بیشترین غرق شدگی به ترتیب مازندران، با ۲۵۲ نفر، گیلان با ۱۲۳ نفر و آذربایجان غربی با ۸۳ نفر هستند. بیشترین فوتی نیز به ترتیب به مازندران با ۱۰۰ نفر، گیلان با ۵۴ نفر و آذربایجان غربی با ۵۰ نفر اختصاص دارد.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور بیان کرد: بیشترین حوادث ناشی از غرق شدگی در ۱۳ اردیبهشت با ۲۷ مورد، ۲۱ و ۲۸ تیر ماه با ۲۶ مورد و روز ۷ تیر با ۲۵ مورد به وقوع پیوست و در این مدت بیشترین فوتی ناشی از غرق شدگی به ترتیب در روزهای ۲۸ تیر با ۲۲ نفر، ۱۴ تیر با ۱۶ نفر و ۱۳ اردیبهشت با ۱۵ نفر  اتفاق افتاده است.

پایان پیام/
 

https://iranmd.com/News//11943
Share

آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان