کنکور سراسری در همان تاریخ مصوب قبل برگزار می‌شود

کنکور سراسری در همان تاریخ مصوب قبل برگزار می‌شود
تاريخ:بيست و يکم مرداد 1399 ساعت 22:28   |   کد : 13316   |   مشاهده: 46925
وزرای بهداشت و علوم در بیانیه مشترکی اعلام کردند که آزمون سراسری کنکور در تاریخ مصوب قبلی یعنی ۲۹ مرداد تا یک شهریور برگزار می‌شود.
به گزارش ایران پزشک، وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری در بیانیه مشترکی با اشاره به عدم تایید تغییر تاریخ برگزاری آزمون سراسری از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا، یادآور شدند که این آزمون با همکاری استانداران، مراکز آموزشی، فرهنگی، ورزشی، نظامی و انتظامی در تاریخ قبلی یعنی 29 مرداد تا یک شهریور برگزار می‌شود.

در این بیانه که به امضای سعید نمکی و منصور غلامی رسیده، آمده است:

پیرو اعلام نیاز به زمان بیشتر جهت برگزاری آزمون سراسری توسط مجریان آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها به نیت یافتن فضای مناسب برای برگزاری منطبق با پروتکل های سختگیرانه، مشروط به تایید تغییر تاریخ در ستاد ملی مدیریت کرونا، از آنجا که این تغییر بدلایل متعدد مورد تایید ستاد قرار نگرفت، مقرر شد با همکاری استانداران محترم، مراکز آموزشی، فرهنگی، ورزشی، نظامی و انتظامی، کمبود فضاها و تجهیزات مورد نیاز جهت اعمال و اجرای پروتکل ها مهیا و آزمون سراسری در تاریخ مصوب قبلی ستاد ملی مدیریت کرونا (در روزهای 29-30 و 31 مرداد و یکم شهریورماه) برگزار گردد.

پایان پیام/

https://iranmd.com/News//13316
Share

آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان