معاون سازمان بیمه سلامت مطرح کرد:

افزایش قیمت ۵۶۰ قلم دارو در سال گذشته

افزایش قیمت ۵۶۰ قلم دارو در سال گذشته
تاريخ:بيست و دوم فروردين 1401 ساعت 11:05   |   کد : 25323   |   مشاهده: 4936
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت گفت: در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۵۶۰ قلم دارو افزایش قیمت داشت و افزایش قیمت حدود ۴۶۰ قلم دارو در پوشش بیمه قرار گرفت و ۱۰۰ قلم دارو به دلیل عدم وجود اعتبارات در پوشش بیمه‌ای بیمه سلامت قرار نگرفت.
به گزارش ایران پزشک، مهدی رضایی افزود: گسترش پوشش بیمه‌ای داروها نیازمند تخصیص اعتبارات مناسب است.

وی بیان کرد: بدون تردید از آبان سال گذشته این مساله به اطلاع سازمان غذا و دارو رسید، زیرا قرار بود طبق تعهدات تنها 15 درصد قیمت دارو افزایش پیدا کند، اما این میزان به بیش از 35 تا 40 درصد رسید.

رضایی اظهار کرد: سازمان‌های بیمه گر در ابتدای سال موظف شدند تنها 15 درصد افزایش قیمت دارو را تعهد کنند، متاسفانه برای پوشش افزایش قیمت بیش از 15 درصد امکانات اعتباری وجود نداشت.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت تاکید کرد که برای کاهش مشکلات افزایش قیمت دارو، حضور سازمان‌های بیمه‌گر در کمیسیون قیمت گذاری دارو، شرط قبول پوشش بیمه‌ای در افزایش قیمت و تامین منابع لازم است.

پایان پیام/

https://iranmd.com/News//25323
Share

آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان