مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو:

تولید داخل، ۵۰ درصد نیاز به تجهیزات پزشکی را تامین می‌کند

تولید داخل، ۵۰ درصد نیاز به تجهیزات پزشکی را تامین می‌کند
تاريخ:بيست و سوم دی 1402 ساعت 17:11   |   کد : 26356   |   مشاهده: 1993
مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: سالانه ۱.۵ میلیارد دلار واردات تجهیزات پزشکی انجام می‌شود، اگر تولید داخلی تجهیزات پزشکی نداشتیم باید حداقل ۳ میلیارد دلار ارز صرف می‌کردیم و تولید داخل توانسته ۵۰ درصد نیاز کشور را تامین کند.
به گزارش ایران پزشک، سعیدرضا شاهمرادی افزود: به لحاظ تکنولوژی، شرکت‌های دانش بنیان به دو دسته تقسیم می‌شوند، یک دسته شرکت‌هایی تولید کننده که مشابه خارجی دارند و این مشابه خارجی بدون وابستگی به شرکت خارجی است. یک سری از شرکت‌های دانش بنیان هم نمونه خارجی ندارد و این شرکت ها در جهان حرفی برای گفتن خواهند داشت.

شاهمرادی بیان کرد: حمایت از تو محصول دانش‌بنیان دغدغه ماست. این حمایت در تسهیل صدور مجوز‌ها انجام می شود. در بسیاری از تجهیزات پزشکی با کیفیت خودکفا هستیم و واردات آنها ممنوع است. شرکت‌هایی هم داریم که تولید می‌کنند، اما نیاز کشور تامین نمی‌شود در این موارد واردات محدود داریم.

مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: در کالا‌های با فناوری بالا یا همان «های تک» چون به یک سوم قیمت نمونه خارجی تولید می شوند؛ به صرفه جویی ارزی کمک می‌کنند.

پایان پیام/

https://iranmd.com/News//26356
Share

آدرس ايميل شما:  
آدرس ايميل دريافت کنندگان