قیمت دارو باید روی جلد محصول درج شود
رییس سازمان بازرسی کل کشور بر درج قیمت دارو روی جلد محصول تاکید کرده و گفت: عدم درج قیمت دارو روی بسته بندی با قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان مغایرت دارد.
تاريخ : سی و يکم خرداد 1405 ساعت 19:34   کد : 27522
به گزارش ایران پزشک، ذبیح الله خداییان در نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره حذف درج قیمت دارو از روی بسته‌بندی‌ها توسط برخی شرکت‌ها و دستگاه‌ها، افزود: این اقدام با استناد به ماده ۵ قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و ماده ۶۵ قانون نظام صنفی، مغایرت دارد؛ زیرا قیمت کالا باید به‌صورت شفاف در دسترس مصرف‌کننده قرار گیرد و عدم درج آن می‌تواند زمینه سوءاستفاده را فراهم کند.

خداییان بیان کرد: هرچند برخی دستگاه‌ها به سامانه‌هایی مانند «تیتک» برای رهگیری دارو استناد کرده‌اند، اما با توجه به این‌که همه مصرف‌کنندگان دسترسی مستقیم و آسان به این سامانه ندارند، شفافیت قیمتی باید از طریق درج روی بسته‌بندی نیز رعایت شود.

پایان پیام/