سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: بر اساس آخرین نتایج مطالعات انجام شده، بهترین زمان برای اهدای پلاسمای بهبودیافتگان کرونا، ۶۰ روز بعد از شروع نخستین علائم این بیماری است.
مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت: از چند هفته گذشته تاکنون میزان اهدای خون تغییری نکرده، اما افزایش درخواست بیمارستانها برای دریافت خون موجب شده که سطح ذخیره خون در تهران کاهش یابد.
مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت: از ابتدای فروردین تا پایان آذر سال جاری، ۲۱۹ هزار و ۵۰۳ نفر از پایتخت نشینان خون اهدا کردند.
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: در صورت رزرو یا مصرف خون در سزارینهای غیراورژانسی مطابق آیین نامه فعالیت بانک خون بیمارستانی با مرکز درمانی برخورد خواهد شد.
سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: سه روز نخست ابتلا به کرونا طلاییترین و حیاتیترین زمان برای تزریق و دریافت پلاسمای اهدایی توسط بهبودیافتگان کروناست و از همه بهبودیافتههای کرونا میخواهیم پلاسمای خود را اهدا کنند.
سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: از زمان آغاز اهدای پلاسمای بهبودیافتگان کرونا در انتقال خون تا ۱۰ مهر ماه فقط دو درصد از این افراد پلاسما اهدا کردند.
میزان ذخیره بانکهای خون در فرانسه به دلیل شیوع کرونا و کاهش داوطلبانه روند اهدای خون، به شدت کم شده و به حد نگرانکنندهای رسیده است.
سید نورالدین مستشاری از خاندان مستشاری در رشت، پزشکی نیکوکار، شخصیتی مردمی و متولد ساغری سازان رشت بود که او را پدر انتقال خون گیلان میدانند.
سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: اهداکنندگان، اهدای خون را به روزهای تاسوعا و عاشورا موکول نکنند، زیرا نذر خون تا اربعین حسینی ادامه دارد.
مدیرعامل سازمان انتقال خون گفت: از اول اردیبهشت تا کنون ۵ هزار و ۴۰۰ نفر از بهبود یافتگان کرونا برای اهدای پلاسما مراجعه کردند که از ۴ هزار و ۳۰۰ نفر پلاسما دریافت شده است.
سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: کمیابترین گروه خونی در کشور AB منفی است که فقط یک درصد مردم ایران دارای این گروه خونی هستند.
بر اساس شواهد علمی در جهان، در حال حاضر شواهدی در خصوص انتقال ویروس کرونا از طریق انتقال خون و فرآوردههای خونی وجود ندارد.
سرپرست پروژه پلاسما درمانی کرونا در ایران اعلام کرد که پلاسما درمانی طول دوران بستری بیماران بدحال و شدید مبتلا به ویروس کرونا را کاهش داده و میزان مرگ و میر این بیماران را کمتر کرده است.
مدیرعامل سازمان انتقال خون گفت: پلاسمای بهبود یافتگان ویروس کرونا به دلیل وجود پادتن ضد ویروس برای نجات بیماران مفید است و تاکنون هزار و ۱۰۰ بهبود یافته، پلاسمای خود را اهدا کردهاند، اما همه بهبود یافتهها شرایط اهدا را ندارند.
مدیرکل انتقال خون استان تهران از کاهش ۳۰ درصدی مشارکت مردم برای اهدای خون در اولین شب قدر سال 1399 نسبت به وضعیت مشابه سال گذشته خبر داد.
مدیرکل انتقال خون استان تهران از بهبود یافتگان ویروس کرونا خواست به شکرانه سلامتی مجدد، با اهدای پلاسما به کمک بیماران مبتلا به این ویروس بشتابند.
سخنگوی سازمان انتقال خون از افزایش 2.2 درصدی شاخص اهدای خون بانوان در کشور در فروردین ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
مدیرعامل سازمان انتقال خون گفت: اگر کسی دو هفته از بهبود علائم بالینی او درمورد ابتلا به کرونا گذشته باشد و چه بستری بوده و چه در منزل مورد مراقبت قرار گرفته، مشروط به اینکه تست پی سی آر منفی کرونا داشته باشد، میتواند پلاسما اهدا کند.
سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: سهم آقایان در اهدای خون در سال گذشته حدود ۹۵.۷ درصد و سهم خانمها ۴.۳ درصد بود و این در حالی است که ۲۰ میلیون نفر از خانمهای ایرانی شرایط اهدای خون را دارند.
سخنگوی سازمان انتقال خون ایران اعلام کرد: ۲ میلیون و ۴۰۶ واحد خون در کل کشور در سال ۹۸ اهدا شده و کلانشهر تهران پرمصرفترین شهر از نظر مصرف خون و فرآوردههای آن بوده است.