دانشمندان در حال توسعه واکسن کرونای جدیدی با عنوان کیندر هستند که به جای تزریق، به شکل خوراکی عرضه خواهد شد و در حال حاضر فاز اول کارآزمایی بالینی را پشت سر گذاشته و تاکنون نویدبخش بوده است.
موزاییک، تنها واکسن ایدز که در فاز سوم کارآزماییهای بالینی به سر میبرد و با همکاری شرکت جانسون روی هزاران نفر در اروپا، آمریکا و آفریقا آزمایش شد، نتوانست نتایج مناسبی به دست بیاورد و با شکست مواجه و ادامه کار آن متوقف شد.
روزنامه دیلی میل اعلام کرد که هزاران پرستار در سراسر انگلیس به خاطر اعتراض به دستمزدها دست به اعتصاب زدند.
محققان دانشگاه هلسینکی در یک مطالعه جدید نشان دادهاند که استرس، عصبی بودن یا خستگی بیش از حد در میان سالی ممکن است خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش دهد.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: با توجه به شیوع سریع جدیدترین زیرسویه اومیکرون در ایالات متحده آمریکا، کشورها باید توصیه کنند که مسافران به ویژه در پروازهای طولانی مدت از ماسک استفاده کنند.
سه سال پس از آغاز همهگیری ویروس کرونا، اکنون قرار است سازمان جهانی بهداشت در نشستی در ژنو درباره اینکه شیوع این بیماری همچنان به عنوان یک «وضعیت اضطراری» برای سلامت عمومی در سطح جهانی باقی بماند یا خیر، تصمیمگیری کند.
یکی از مقامات بهداشتی چین اعلام کرد که تقریبا ۹۰ درصد از مردم در هنان، سومین استان پرجمعیت این کشور در حال حاضر به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شدهاند.
یک شرکت آمریکایی دستگاهی به نام چیلاکس کر ساخته که به کمک دوربینهای آن، والدین میتوانند بر حرکتهای نوزاد خود در خواب نظارت داشته باشند و بدینوسیله از پیشامدهایی مانند مرگ ناگهانی کودک کمک کنند.
محققان دانشگاه کالیفرنیا در لسآنجلس آمریکا نوعی اسفنج کوچک ساختهاند که میتواند در بدن در کنار تومورها کاشته شود و به مبارزه با بیماری سرطان کمک کند.
آغاز سال نو میلادی همراه با بازگشت ویروس کرونا به صدر اخبار و مسائل روز بوده است و در این گزارش به بررسی بحثبرانگیزترین سویههای جدید ویروس کرونا، یعنی XBB.1.5 ،BQ.1 و BF.7 میپردازیم.
محققان دانشگاه علوم و بهداشت اورگان آمریکا دریافتند که آدنوزین به عنوان یک انتقال دهنده عصبی میتواند به عنوان ترمزی در برابر دوپامین عمل کند و بدین ترتیب میتوان پیشنهادهای جدیدی برای تولید دارو جهت درمان علائم بیماری پارکینسون ارائه کرد.
سازمان غذا و داروی آمریکا داروی ساخت شرکتهای ایزای و بیوژن را که به کُند شدن روند بیماری آلزایمر کمک میکند، تایید و اعلام کرد که تجویز آن به ویژه برای بیمارانی که در مراحل اولیه این بیماری هستند، مجاز است.
وزیر بهداشت آلمان از تغییر مقررات ورود به این کشور برای مدیریت موج احتمالی کرونا خبر داد و گفت: دست کم یک آزمایش فوری آنتیژن برای مسافران از مبدا چین الزامی خواهد بود و افزون بر این باید آزمایشهایی برای شناسایی انواع زیرگونههای ویروس انجام گیرند.
رسانههای داخلی ژاپن میگویند دولت این کشور در بحبوحه افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در چین، کنترلهای موقت مرزی را برای مسافرانی که از چین وارد این کشور میشوند، تشدید خواهد کرد.
همزمان با افزایش شیوع کووید ۱۹ در چین، فرانسه از تمام کشورهای اتحادیه اروپا درخواست کرد تا از مسافرانی که از چین به اروپا میآیند، تست کرونا بگیرند.
خبرهای مرتبط با کرونا در سال ۲۰۲۲ میلادی نیز همچنان در راس بود و مهمترین توجه نظامهای سلامت در جهان به موضوع واکسنهای کرونا و داروهای موثر احتمالی بر این بیماری بود، اما پیوند قلب خوک به انسان و درمان ایدز با سلولهای بنیادی از دیگر اخبار مهم حوزه سلامت در این سال بود.
با وخیمتر شدن وضعیت سلامت پله، اسطوره فوتبال برزیل، کلی ناسیمنتو یکی از دختران او در شبکههای اجتماعی با به اشتراک گذاشتن تصویری تاثیربرانگیز از خود و پدرش بر تخت بیمارستان به وی ادای احترام کرد.
محققان در ایالات متحده آمریکا پس از ۸ سال تحقیق روی ۱۳ هزار فرد ۵۰ سال به بالا متوجه شدند که زندگی هدفمند میتواند خطر مرگ زودرس را در افراد کاهش دهد.
آمارهای سازمان جهانی بهداشت نشان میدهد که تعداد مرگ و میرهای کرونایی هفتگی گزارش شده به این سازمان طی پنج هفته گذشته اندکی کاهش یافته، با این حال در هفته گذشته بیش از ۸۵۰۰ نفر جان خود را بر اثر عوارض ابتلا به کووید ۱۹ از دست دادند.
پله اسطوره فوتبال برزیل با به اشتراک گذاشتن آخرین گزارش پزشکی بیمارستان آلبرت انیشتین سائوپائولو که میگوید وضعیت او پایدار است، در حساب اینستاگرام خود نوشت: میخواهم همه را آرام و مثبت نگه دارم، من طبق معمول درمان خود را دنبال میکنم.