تجهیزات پزشکی
سوال رییس هیات مدیره انجمن صنفی تولید، تامین، توزیع و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی و دارویی از وزیر بهداشت: چرا در خصوص برگزیدن و انتصاب رییس سازمان دارو و غذا که قرار است محور و متولی اصلی رفع مشکل کمبود بیش از ۳۰۰ قلم دارو و سایر کالاهای سلامت محور باشد تصمیم گیری به هنگام نمی‌شود؟
هتکو، با بیش از دو دهه تجربه در صنعت گازهای صنعتی و تولید کمپرسور، مفتخر است که در نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما حضور دارد.، این نمایشگاه که از تاریخ ۱۱ تا ۱۳ مهر در تهران برگزار می‌شود، فرصتی استثنایی برای ما فراهم می‌کند تا توانمندی‌های خود را به فعالان حوزه دارو و صنایع مرتبط معرفی کنیم.
رییس انجمن تولید، تامین، توزیع و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی گفت: تا زمانی که اتاق شیشه‌ای در حوزه سلامت پذیرفته نشود، کلیه قسمت‌هایی که باعث تعارض منافع می‌شود را باید رصد کرد و اجازه ایجاد آن را نداد.
رییس انجمن تولید، تامین، توزیع و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی گفت: ارز دارو و تجهیزات پزشکی به هیچ عنوان نباید تا پایان سال تغییر کند و در غیر این صورت، پوست موزی زیر پای دولت خواهد بود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: هیچ یک از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس موافق حذف ارز ترجیحی تجهیزات پزشکی نیستند.
وزیر بهداشت با اشاره به پایین آمدن سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی و تاثیر آن بر روی دارو و تجهیزات پزشکی گفت: نگرانی جدی ما این است که اگر در نیمه دوم سال، ارز ترجیحی تجهیزات پزشکی را نیز مانند دارو حذف کنند، بدون شک با کمبود تجهیزات پزشکی در بیمارستان‌ها رو به رو خواهیم شد.
مدیرکل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: ارزش بازار تجهیزات پزشکی کشور ۹۵ هزار میلیارد تومان است که ۳۰ همت آن مربوط به تولید داخل و ۶۵ همت آن مربوط به واردات است.
رییس انجمن تولید، تامین، توزیع و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی گفت: وزارت بهداشت باید به سمت شفافیت حرکت کند و این موضوع فقط با این ممکن خواهد بود که وزارت بهداشت با رسانه‌ها آشتی ملی انجام بدهد.
نایب رییس هیات مدیره انجمن شرکت‌های پخش دارو و مکمل گفت: در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی مشکلات زیادی وجود دارد و افراد مختلف باید همفکری و همکاری کنند تا راه حل‌هایی ارائه شده و مشکلات حل شوند و باید با یکدیگر صحبت کنیم تا مشکلات به سرعت حل شود.
رییس انجمن صنفی تولید، تامین، توزیع و صادرکنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی و دارویی گفت: وضعیت فعلی نظام سلامت در نقطه مطلوب نیست و فکر می‌کنم بسیاری از مسائل از دسترس مدیران حوزه تجهیزات پزشکی و سازمان غذا و دارو خارج است، هرچند می‌توانند عملکرد بهتری داشته باشند.
معاون دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیمه سلامت هزینه دستگاه، نوار و سوزن گلوکومتر یا تست قند خون بیماران دیابتی را تا سقف معین پرداخت می‌کند.
سونی از ربات ریزجراحی جدیدی رونمایی کرده که به شکلی فوق العاده دقیق و ظریف می‌تواند شکاف کوچکی در دانه ذرت را بخیه بزند و به نظر می‌رسد این ربات برای جراحی‌های حساس بسیار موفق عمل کند.
مهجور ماندن اهمیت تامین و دسترسی به تجهیزات و ملزومات پزشکی برای نجات جان بیمار، باعث شده تا وزارت بهداشت دچار یک اشتباه استراتژیک شود و برای این حوزه، یک اداره کل در زیر مجموعه سازمان غذا و دارو تعریف کند، اما آیا وقت آن نرسیده که تجهیزات پزشکی از زیر سایه دارو خارج شود؟
رییس سازمان غذا و دارو گفت: تجهیز بیمارستان‌ها تقریبا با تجهیزات و ملزومات پزشکی داخلی صورت می‌گیرد و طبیعتاً در مواردی که تولیدکننده داخلی در حوزه‌ای فعال باشد، قطعا خریدها به‌ صورت تضمینی از تولیدکننده‌های داخلی با کیفیت خواهد بود.
سازمان غذا و دارو اعلام کرد که تمام شرکت‌های تولید کننده، وارد کننده و توزیع کننده تجهیزات و ملزومات پزشکی باید اطلاعات انبارهای خود را در سامانه تیتک این سازمان ثبت کنند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: یکی از برنامه‌های سازمان بیمه سلامت برای سال آینده، اجرای برنامه پیشگیری نخستین است که به هزار روز اول زندگی هر فرد مربوط می‌شود و برنامه جامعی برای آن نوشته شده و به صورت آزمایشی از ماه پیش در کهنوج استان کرمان آغاز شده است.
بانک مرکزی اعلام کرد که بنا بر ثبت سفارش‌ها و اعلام اولویت‌ها و نظر وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، از ابتدای امسال تاکنون برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی مجموعا ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ارز تامین و پرداخت کرده است.
مدت‌هاست منتظر شروع آزمایش انسانی تراشه مغزی نورالینک هستیم و حالا مدیرعامل این شرکت، یعنی ایلان ماسک از کاشت اولین تراشه نورالینک درون مغز انسان خبر داده و در واقع این خبر موفقیتی بزرگ برای ایلان ماسک و نورالینک محسوب می‌شود.
گفته می‌شود سالانه حدود ۱.۵ میلیارد دلار ارز برای تامین مواد اولیه تجهیزات پزشکی به نرخ‌های مختلف در کشور هزینه می‌شود و ارزش بازار تجهیزات پزشکی ایران نیز حدود ۴ میلیارد دلار است اما وضعیت تولید، واردات، تهیه و تامین تجهیزات در کشور چندان جالب به نظر نمی‌رسد و نیازمند اقدام فوری و اساسی مانند حذف ارز ترجیحی و خرید انبوه توسط بیمه‌هاست.
مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: سالانه ۱.۵ میلیارد دلار واردات تجهیزات پزشکی انجام می‌شود، اگر تولید داخلی تجهیزات پزشکی نداشتیم باید حداقل ۳ میلیارد دلار ارز صرف می‌کردیم و تولید داخل توانسته ۵۰ درصد نیاز کشور را تامین کند.
انتها123456