وزیر بهداشت گفت: واکسن کرونا را به زحمت در این اوضاع بحرانی تهیه کردهایم که به افراد بر اساس اولویتهای سند ملی واکسیناسیون کووید ۱۹ تزریق شود و هر یک مورد اگر خارج از ضابطه باشد، حتما مورد بازخواست و معرفی به مراجع قضایی قرار خواهد گرفت.
وزیر بهداشت گفت: توزیع ناعادلانه واکسنهای کووید ۱۹ روی زشت دنیای ناعادلانه ما را نشان داد، به طوری که تقریباً ۸۰ درصد واکسنهای تزریقی در ۱۰ کشور پیشرفته است، در حالی که ۱۸ کشور با درآمد پایین و متوسط هنوز واکسنی دریافت نکردهاند.
رییس سازمان غذا و دارو گفت: طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک با استفاده از ارتباط و هماهنگیهای بین بخشی میتواند با موفقیت اجرایی شده و ادامه پیدا کند.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت بر رایگان بودن واکسیناسیون ملی کووید ۱۹ تاکید کرد و گفت: واکسیناسیون کرونا تا رسیدن به نقطه هدف یعنی ایمنی جمعی ناشی از واکسیناسیون رایگان خواهد بود.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا آخرین وضعیت واکسنهای ایرانی کرونا را تشریح کرد و گفت: امیدواریم یک یا دو واکسن ساز داخلی بتوانند واکسنهای کرونا را تا تیر ماه در اختیار ما قرار بدهند.
وزیر بهداشت در پی سوء استفاده برخی از مدیران و کارمندان شهرداری آبادان در راستای تخصیص سهمیه واکسن به پاکبانان در نامهای به رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان، دستور عزل معاون بهداشتی و مدیران ناظر بر اجرای برنامه ایمن سازی در اسرع وقت را صادر کرد.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: حدود ۴۰۰ هزار دوز واکسن کرونا از چین به ایران اهدا شده که به دست ما میرسد و بدین ترتیب واکسیناسیون فاز اول را تمام کرده و از نیمه اردیبهشت ماه میتوانیم وارد فاز دوم واکسیناسیون شده و تزریق واکسن را برای گروههای دیگر آغاز کنیم.
وزیر بهداشت گفت: با ۲۰ تا ۲۵ روز تاخیر، قولی که به مردم برای واکسیناسیون گروههای آسیب پذیر خط اول مانند نیروهای بهداشتی و درمانی، بیماران خاص، سرطانی و صعب العلاج و افراد بالای ۶۵ سال را داده بودیم، تمام میکنیم تا به سراغ گروههای بعد برویم.
مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت در بیانیهای خطاب به روزهداران ماه رمضان نوشت: میتوان در این ماه که نشانه بندگی و عبودیت است، برای قشر ضعیف واکسن رایگان خرید و توزیع کرد.
وزیر بهداشت در نامهای به رییس سازمان غذا و دارو درباره فاویپیراویر و رمدسیویر نوشت: با توجه به مصرف این داروها در بیماران سرپایی و بستری موقت مبتنی بر پروتکلهای ابلاغی به منظور کاهش بار بیمارستانها به خصوص با موج جدید ویروس موتاسیون یافته ترتیبی اتخاذ فرمایید تا در داروخانههای منتخب به اندازه کافی در دسترس باشد.
واکسیناسیون کرونا در ایران با کندی پیش میرود و تقریبا تاکنون بیش از ۲۵۰ هزار نفر واکسینه شدهاند، در عین حال همه چشم به راه واردات محمولههای جدید و آماده شدن واکسنهای تولید داخل هستند تا این قطرهها بتوانند حداقل زندگی را قدری به شرایط عادی برگردانند.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ورود نخستین محموله واکسن کرونا از سبد کوواکس به کشور شامل ۷۰۰ هزار و ۸۰۰ دوز واکسن آسترازنکا آکسفورد تولید کره جنوبی خبر داد.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بارگیری و ارسال اولین محموله واکسن کوواکس به مقصد تهران خبر داد.
رییس سازمان غذا و دارو گفت: مصرف مکملهای ورزشی و داروهای تقلبی و بی کیفیت در دراز مدت عوارض جبران ناپذیری ایجاد میکند و بر اساس گزارش بسیاری از متخصصان غدد و زنان، علت عمده ناباروری استفاده از فرآوردههای بیکیفیت و تقلبی بدنسازان در جوانی است.
رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: هر واکسن کرونا از هر مسیری که وارد کشور شود، توسط وزارت بهداشت خریداری شده و برای تلقیح در اختیار شبکه بهداشت قرار میگیرد و تا رسیدن به واکسیناسیون جمعیت هدف، انجام واکسیناسیون رایگان خواهد بود.
رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: از ۶۹۵ هزار واکسن کرونا توزیع شده مطابق گواهی سامانه تی تک و اطلاعات سامانه سیب تا روز جمعه ۶ فروردین ۱۴۰۰، افزون بر ۱۶۱ هزار و ۶۰۱ دوز واکسن تزریق شده است که مطابق برنامه واکسیناسیون، عمده دریافت کنندگان این واکسنها کارکنان خط مقدم درمان بودهاند.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: کشورهایی که به ما قول دادند واکسن کرونا تحویل بدهند، در این زمینه کند عمل میکنند و هنوز آن میزان واکسنی که باید بر اساس قول و قرارها تحویل داده میشد، انجام نشده است.
مقامات ایتالیایی در یک کارخانه پرکننده بطری، به میلیونها واکسن آسترازنکا برخوردهاند که گویا برای صدور به بریتانیا آماده میشدند و این در حالی است که آسترازنکا تنها یک سوم سفارش اتحادیه اروپا را تحویل داده است.
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: سیاست وزارت بهداشت واکسیناسیون آحاد مردم به صورت رایگان است و واکسنهای کرونا وارداتی شرکتهای خصوصی نیز از آنها خریداری میشود.
رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: عواملی همچون کندی تولید و کمبود جهانی برخی مواد اولیه عملا به تاخیر و خلف وعده در تحویل واکسن کرونا منجر شده و واکسیناسیون کرونا در اغلب کشورها آنگونه که پیش بینی شده پیش نمیرود.