مدیر بازرگانی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: وزارت بهداشت بخشی از واکسن رازی کو پارس که تولید شده بود را تحویل نگرفتند و چون تاریخ مصرف آن گذشته بود، موسسه رازی به تازگی مجبور به امحای واکسنهای تولیدی کرونا شد.
داروخانه ۱۳ آبان معروفترین داروخانه ایران است که اگر پاسخ «نداریم» را از داروخانهای بشنوید، شما را به آن ارجاع میدهند و میگویند «برو شاید داشته باشه»؛ داروخانهای شلوغ و اعصاب خورد کن که حالا با توسعه فضای فیزیکی به سامان شده است.
مدیرعامل شرکت دارویی سیناژن گفت: مشکلاتی که از قدیم در صنعت دارو بوده، در حال حاضر نیز وجود دارد که از جمله آنها میتوان به مشکل نقل و انتقال پول و چند نرخی بودن ارز اشاره کرد که مشکلاتی برای تصمیم گیریها ایجاد میکند.
مدیر واحد علمی شرکت داروسازی باریج اسانس گفت: تمایل مردم به استفاده از داروهای گیاهی بیشتر شده و چون بسیاری از مواد اولیه در داخل کشور تولید میشود، نسبت به داروهای شیمیایی وابستگی کمتری به کشورهای خارجی داریم.
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: باید تمهیدات به گونهای اندیشیده شود تا در نیمه دوم سال دچار مشکل دارو نشویم، تامین اعتبارات این موضوع بسیار مهم است که باید مد نظر قرار گیرد.
رییس گروه دارویی سیناژن به بهانه انتشار کتاب بتا درباره موضوع این کتاب توضیح داد و گفت: عنوان کتاب برگرفته از اولین دارویی است که توسط گروه دارویی سیناژن تولید شد.
نایب رییس هیات مدیره سندیکای صنایع داروهای انسانی گفت: صنعت دارو تا جایی که توانسته تلاش کرده داروهای مورد نیاز کشور را تامین کرده و حتی صادرات انجام بدهد، اما در سالهای اخیر، مشکل تامین نقدینگی و ارز برای صنعت دارو پیش آمده و با این وضعیت، تامین دارو با مشکل همراه خواهد بود.
ضوابط فنی حمل دارو از طریق سکوها و کسبوکارهای اینترنتی، به منظور تنظیم و نظارت بر فرآیندهای حمل و توزیع دارو، به تصویب رییس سازمان غذا و دارو رسیده و برای اجرا در ۴ استان ابلاغ شده است.
معاون توسعه کسب و کار شرکت داروسازی فارماشیمی گفت: فارماشیمی نیز تحت تاثیر بازار قرار گرفته و از وقتی نرخ دلار تغییر پیدا کرد و طرح دارویار اجرا شد، بسیاری از مشکلات به صنعت دارو اضافه شد، از جمله اینکه مواد اولیه را به قیمت بالاتر خریداری کردیم و قیمتها افزایش پیدا کرد و سازمان غذا و دارو در قیمت گذاری دارو از بازار عقب افتاد.
گشتی در نهمین نمایشگاه بین المللی ایران فارما زدیم و با برخی مسئولان شرکتهای داروسازی داخلی صحبت کردیم تا ببینیم بزرگترین مشکلات صنعت دارو در حال حاضر چیست؟
هتکو، با بیش از دو دهه تجربه در صنعت گازهای صنعتی و تولید کمپرسور، مفتخر است که در نمایشگاه بینالمللی ایران فارما حضور دارد.، این نمایشگاه که از تاریخ ۱۱ تا ۱۳ مهر در تهران برگزار میشود، فرصتی استثنایی برای ما فراهم میکند تا توانمندیهای خود را به فعالان حوزه دارو و صنایع مرتبط معرفی کنیم.
کارشناس سلامت و رسانه گفت: انتخاب نوع مناسب شیرخشک باید پس از مشورت با پزشک متخصص اطفال و بر اساس نیازهای خاص تغذیهای و وضعیت سلامتی نوزاد صورت گیرد، اما لزوما این تجویز شامل برند خاصی نمیشود.
رییس سازمان غذا و دارو گفت: کپسول آموکسی سیلین ۵۰۰ میلی گرم طی نیمه اول سال جاری از لحاظ تعداد و مبلغ پرفروشترین داروی بازار بود و در فهرست ۱۰ موردی داروهای پرفروش، ۴ مورد آن مربوط به آنتی بیوتیکهاست.
مدیرعامل یک شرکت داروسازی گفت: هیچ جا نوشته نشده که به دلیل تعارض منافع، افراد حرفهای را حذف کنید و متاسفانه در حال حاضر به دلیل تعارض منافع، برخی نخبگان و افراد کارآمد کنار گذاشته میشوند که نتایج آن را در حوزه سلامت مشاهده میکنیم.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: راه حل برطرف شدن تعارض منافع، شفافیت فرآیندهاست و هرچقدر شفافتر باشد، وضعیت بهتر میشود و در این زمینه، دولت الکترونیک و رسانههای آزاد میتواند کمک کننده باشد.
رییس انجمن تولید، تامین، توزیع و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی گفت: تا زمانی که اتاق شیشهای در حوزه سلامت پذیرفته نشود، کلیه قسمتهایی که باعث تعارض منافع میشود را باید رصد کرد و اجازه ایجاد آن را نداد.
یک فعال حوزه سلامت گفت: بخشی از بحث تعارض منافع به نظارتهای بیرونی مرتبط میشود که یکی از این نظارتها به رسانههای مستقل بر میگردد و در واقع رسانهها نباید نقش روابط عمومی وزارت بهداشت یا انجمنها را بازی کرده و خبرنگاران تخصصی برای ورود به حوزه سلامت با ممنوعیت مواجه نشوند.
رییس هیات مدیره اتحادیه واردکنندگان مکملهای غذایی، رژیمی، ویتامینی و گیاهی ایران گفت: دولتها عامل اصلی ایجاد تعارض منافع هستند و برای کاهش تعارض منافع باید دولت را کوچک کرد و فرایندها را تحت کنترل دولت الکترونیک قرار داد و بخش خصوصی را تقویت کرد.
نایب رییس هیات مدیره انجمن شرکتهای پخش دارو و مکمل گفت: تعارض منافع تبدیل به برچسبی شده که به همین ترتیب هنوز وزارت بهداشت نتوانسته ریاست سازمان غذا و دارو را تعیین و اعلام کند و این در حالیست که مشکلات فراوانی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی وجود دارد.
نایب رییس هیات مدیره انجمن شرکتهای پخش دارو و مکمل گفت: بهتر بود درباره انتخاب معاونان وزیر بهداشت یا رییس سازمان غذا و دارو از انجمنهای مرتبط مشورت بگیرند و سپس وزیر بهداشت بتواند از بین این افراد، انتخاب کند، اما در مورد سازمان غذا و دارو تاکنون از انجمنها مشورتی گرفته نشده است.